Interieur & architectuur fotografie

De eerste indruk is de beste! Ben je van plan je huis/appartement of bedrijfspand zelf te verkopen? Of wil je graag een mooi gerealiseerd project in beeld laten brengen voor je socials of website? Zet in op professioneel beeldmateriaal. Hoe meer je foto’s in ’t oog springen, des te meer potentiële kijkers je pand/website willen bezoeken.

Als interieurfotograaf denk ik mee na over hoe de verschillende ruimtes best in beeld worden gebracht. Een plant verzetten, een mooi boeket toevoegen, … zorgen ervoor dat jouw eigendom/project het best tot hun recht komen. Heb je graag hulp bij de selectie van beelden, de volgorde en je openingsbeeld? Ik denk graag mee vanuit mijn expertise.

Interesse?

Gsm: 0485 915 560
Mail: info@innekegebruers.be 

Tevreden klanten

Iris & Brendan

Voor de verkoop van ons huis schakelden we de hulp in van Inneke voor het maken van de foto’s. Ze gaf tijdens de shoot duidelijk aan vanwaar ze de foto’s wilde nemen om de verschillende ruimtes optimaal in beeld te brengen. Het resultaat was top! We kregen erg veel reacties op ons zoekertje op Immoweb. Tijdens het kijkweekend kregen we ook complimenten dat de woning heel correct en mooi in beeld werd gebracht. Met andere woorden: heel tevreden van de samenwerkingen Inneke en als kers op de taart… onze woning werd na 1 kijkweekend verkocht.

Celine & Tom

Bedankt voor de mooie foto's die je genomen hebt voor de verkoop van ons huis. Ze zeggen altijd dat je maar 1 kans hebt voor een 'eerste goeie indruk'! Gezien ons huis verkocht was op slechts 1 dag, is de missie meer dan geslaagd. Je geeft de juiste tips en tracht het pand op zijn best te shooten! Ideale support voor mensen die zelf hun huis willen verkopen.
Lieve groetjes Celine & Tom