Huwelijks fotograaf

Verliefd, verloofd? Ik hoor er graag alles over! Er is niks zo zalig als een verliefd koppel op beeld te zetten.

Gebruik de foto's voor jullie uitnodiging, save the date, website site of kleed je trouwlocatie aan met mooie prints. Hebben jullie interesse in een verlovingsshoot? Mail mij. En trouwplannen? Laat ons zeggen dat ik deel uitmaak van de mooiste dag van jullie leven. Ik ben jullie partner in crime. Ik ben aanwezig en ook niet. Yes, I do! Ik ben de rust in deze hectische dag. Als ik niet voor een carrière als huwelijksfotograaf had gekozen, dan hadden jullie me kunnen boeken als Wedding Planner.

Interesse?

Gsm: 0485 915 560
Mail: info@innekegebruers.be 

Tevreden klanten

Vicky & Diederik

We hebben voor onze trouwreportage heel graag met Inneke samengewerkt! Van bij het intakegesprek voelde ze ons goed aan en gaf ze goed advies. We wilden liever niet te veel statische, geposeerde portretten, maar eerder spontane, naturelle foto’s en daar is Inneke helemaal in geslaagd. Ze heeft een goed oog voor toffe locaties, en zorgt voor een ontspannen sfeer tijdens een shoot. We zijn heel blij met het eindresultaat van onze trouwshoot, ook met het prachtige fotoboek waar we nog regelmatig in bladeren. Omdat Inneke zo professioneel werkt en we helemaal fan zijn van haar stijl hebben we ondertussen ook nog professionele portretten laten maken, en een familieshoot bij haar geboekt. Ik ben er zeker van dat we in de toekomst nog een beroep zullen doen op haar.

Caroline & Philip

Reeds meermaals hebben we het geluk gehad met Inneke te mogen werken. Zowel voor geboorte-, trouw- of communie shoots, was het een super toffe ervaring!
Inneke weet de belangrijkste momenten in ons leven op een spontane, speelse en mooie manier vast te leggen met het oog op leuke details.
Niks gemaakt…Life as it is, no filter, just the right angle at the right moment!