Familie shoot

Een day in the life is het leukste om te doen. Spontane beelden van jullie gezin. Jullie in beeld zoals jullie zijn.

Met een lach, een traan, koppig aan de eettafel of blij met de favoriete dish... Of jullie plannen een activiteit. Een dagje zee, een picknick in het park met een petanque, kubb…
Uiteraard kan je me ook boeken voor een familieshoot op locatie. Geposeerde originele beelden voor bij de ouders op de kast. Je kan kiezen tussen 1u, 1,5u, 2u of 2,5u shoot. Prijzen starten vanaf 300€.

Trouwens, hou mijn socials in ‘t oog of schrijf je in de nieuwsbrief. Om de paar maanden plan ik mini shoots in. Een half uur shoot op een schone locatie dat ik voor jullie heb uitgezocht. Dat kan in een tof museum zijn of tussen de alpaca’s. Als de shootlocatie top is en iedereen is form levert dat waanzinnig mooie beelden op.

Interesse?

Gsm: 0485 915 560
Mail: info@innekegebruers.be 

Tevreden klanten

Caroline en Philip

Reeds meermaals hebben we het geluk gehad met Inneke te mogen werken. Zowel voor geboorte-, trouw- of communie shoots, was het een super toffe ervaring!
Inneke weet de belangrijkste momenten in ons leven op een spontane, speelse en mooie manier vast te leggen met het oog op leuke details.
Niks gemaakt…Life as it is, no filter, just the right angle at the right moment!

Emma, Joachim & Georges

Wil je uitpakken met de origineelste kerstfoto’s? Dan moet je zeker bij Inneke zijn! Gegarandeerd het mooiste kaartje uit de hoop. Een half jaar later deden wij ook een minishoot voor de eerste verjaardag van ons zoontje Georges. Wie een eenjarige in huis heeft (of heeft gehad) weet dat je op voorhand niet weet hoe zoiets gaat lopen. Maar ook met obstakels van een eenjarige die weigerde zijn verjaardagstaart zelfs maar aan te raken, kregen we nog steeds de mooiste foto’s terug. Wij waren helemaal verliefd.