Contact

Heb je een vraag of nood aan fris en professioneel beeldmateriaal?
Bel of mail mij.

Over Mezelf

Hey, Ik ben Inneke, sociaal, spontaan, en altijd klaar voor een feestje.

Ik woon in de zuidrand van Antwerpen, maar voor een shoot reis ik met veel plezier naar zee, de Ardennen of Ibiza. Hoe zotter hoe leuker!

Ik hou van afwisseling en uitdagingen in mijn job, maar ook in mijn privéleven. Zo begon ik 10 jaar geleden aan een opleiding fotografie. Ik rolde dankzij de steun van mijn vrienden van de ene foto opdracht in de andere. Het is nog steeds mijn passie om te fotograferen en het zalige is, ik leer nog steeds bij. Zolang het een uitdaging blijft, blijf ik dit met veel plezier doen.

fotograaf-innekegebruers-kontich-portret

Als creatieve fotograaf ben ik bewust/onbewust altijd op zoek naar kaders, momentopnames, lichtinval… zelfs als ik aan ‘t genieten ben met een glas Grüner Veltliner op een zonnig terras.

In mijn vrije tijd vind je mij op een tennisplein, in een koffiebar voor een babbeltje en een portie gezelligheid, in een nieuwe resto (Yes, foodlover !) of op de academie om een zeefdruk te maken van één van mijn favoriete beelden.

Vriendinnen omschrijven me als puur en oprecht. “Even ondernemend in haar persoonlijk als in haar professioneel leven”. “Inneke is altijd klaar een een zot idee of een spontaan dagje zee. De ideale compagnon om een tentoonstelling af te struinen en goed te gaan eten. Kortom een vriendin waarbij je samen van het goede leven kan genieten.”