Bedrijfs fotografie

Is het tijd voor nieuw beeldmateriaal voor je socials of website? Of heb je nood aan een professioneel bedrijfsportret? Laat je bedrijf/organisatie stralen & je klanten/prospecten gaan je onthouden.

Als bedrijfsfotograaf kom ik graag de sfeer vastleggen op jullie werkvloer. Een actie portret, de gezellige lunch ‘s middags, een vergadering, een detailbeeld van jou aan ‘t werk….Een content fotoshoot om je verhaal met sterke beelden te vertellen op je socials en website. Enkel een zakelijk portret nodig? Een professioneel portret gemaakt op de werkvloer vertelt zoveel meer.

Interesse?

Gsm: 0485 915 560
Mail: info@innekegebruers.be 

Tevreden klanten

Bailleul Ontwerpbureau

Inneke stelt de mensen voor haar lens steeds op hun gemak. En dat zie je op de foto’s, die heel naturel overkomen. Het resultaat is altijd spontaan en uitnodigend. Haar foto’s geven ons altijd een ‘Ja, dat is het!’-gevoel. Inneke snapt waar wij, als ontwerpers, de focus op willen leggen. Ze brengt onze scenografie en de bezoekers dynamisch, harmonieus en waarheidsgetrouw in beeld.

Bright Plus

Bij Bright Plus is een persoonlijke aanpak enorm belangrijk. Daarom zetten we ook graag al onze medewerkers in de kijker in publicaties, marketing campagnes of onze social media. Inneke slaagt er steeds in om de warmte en het enthousiasme van onze medewerkers ook op beeld perfect weer te geven. We werken nu al enkele jaren met haar samen en mogen steeds rekenen op haar kwaliteit, professionaliteit en proactiviteit. Dankjewel Inneke!